Events

Våra "teknik events" erbjuder er som beställare allt ni kan tänka er för en lyckad sammankomst. Här erbjuds bland annat kurser med "state-of-the-art" produkt- och systeminformation från ledande leverantörer, de senaste säkerhetstrenderna, säkerhetskoncept och val av system för krävande utomhusinstallationer och vilka normer det finns att följa/ tillgå. Vi har också möjlighet att skräddarsy det tekniska kursinnehållet enligt ert önskemål.

 

Den första dagen för ett typiskt 2-dagars "teknik event" börjar med att deltagarna anländer i god tid innan lunch för registrering. Efter lunch blir det kurser och dagen avslutas med middag. Den andra dagen börjar med frukost som följs med kurser fram till lunch. Hemresa sker under ordnade förhållande efter lunch.

 

Vi har också möjlighet att arrangera företagsevent för "teambuilding" och/eller "kick-off" med en kombination av kurser och för konferensanläggningen passande aktiviteter.

 

Vid samtliga events tillhandahåller vi mot en kursavgift konferenslokaler, mat och logi, och naturligtvis all utrustning som behövs.